The Blossom Bees er en vokalgruppe bestående av Therese Lech (vikar for Julie Dahle Aagård), Renate Staal Nygård og Ingunn Dalland. De serverer smakfulle harmonier, flørter med swingende jazz og forfører med smektende ballader. De har bred erfaring som artister og sangere, og sammen har de en helt unik kjemi på scenen.

Renate Staal har siden sin klassiske sangutdanning fra Norges musikkhøgskole opparbeidet en musikalsk bredde som strekker seg fra opera på Oslo Operafestival til solist med jazzband og hovedrolle i Limaspillet i Nannestad.

Ingunn Dalland har lang erfaring fra scenen som korist for blant andre Jarle Bernhoft, Noora Noor, Nobelkonserten og Allsang på Grensen, opptredener med kjente artister, fra Bjørn Eidsvåg til Samantha Fox, og som vokalist i en rekke ulike band innen jazz, soul og pop.

Sammen vil The Blossom Bees og Follo Big Band fremføre musikk i fra The Andrew Sisters, en amerikansk «close harmony» sanggruppe bestående av søstrene LaVerne Andrews, Maxene Anglyn Andrews og Patty (Patti) Andrews. Alle ble født i Minnesota.

De spilte også inn mange sanger med Bing Crosby, blant dem mange av hans juleslagere, som Jingle Bells. Etter krigen fortsatte søstene, og opptrådte i klubber i USA og Europa. De sluttet som gruppe i 1953, og da valgte Patty å fortsette solo. Deres siste opptreden sammen var i 1966 på The Dean Martin Show.

Musikalsk leder: Frank Brodahl.

Lørdag 10/10, Stjernesalen kl 19.

The Blossom Bees - med Julie Dahle Aagård (vikar Therese Lech, ikke på bildet), Renate Staal Nygård og Ingunn Dalland. Foto: Lillian Julsvik

Comment