Motown, et plateselskap, en epoke! Etter mange år i jazzens verden slår Romsås Storband og Gil Bonden (vokal) til med funky pop fra 60- og 70-tallet. Regn med fullt trøkk når Romsås Storband og Gil Bonden presenterer et knippe smakfulle låter fra denne funky pop-perioden. Låtene er arrangert av bandets faste dirigent Richard Johnsen, og andre norske arrangører.

Gil Bonden har de siste 15 årene vært en av Norges mest ettertraktede freelance sangerinner. På grunn av sin allsidighet og sterke formidlingsevne blir hun hyppig benyttet som solist på diverse konserter i inn- og utland. Hun har opparbeidet seg lang erfaring og har delt scene med de fleste innen norsk underholdningsbransje, bl.a. Bjarne Brøndbo, Jan Teigen, Åge Steen Nilsen, Thomas og Harald, Arne Hurlen, Atle Pettersen - for å nevne noen.

Gil, eller Gunhild som er hennes døpenavn, kommer fra Mjøndalen utenfor Drammen. Hun har sunget siden hun var liten og dirigerte barnekor som 11-åring. Hun har arbeidet som sanger på heltid siden 1998 og startet karrieren som korist for bl.a. Jan Werner Danielsen, Elisabeth Andreassen. I 2011 og 2012 var Gil og hennes band Polyester fast inventar på 17 programmer med NRKs fredags-underholdningssuksess Popstokk. I tillegg har hun deltatt fem ganger på Beat for Beat.

Gil Bonden, Romsås Storband sørger for et storslagent og høyenergisk Motown-party. Bli med!

Lørdag 15. oktober / kl 23.00 / Scene: Stjernesalen
 

Romsås Storband med Richard Johnsen i front på Romerike Storbandfestival 2015. Foto: Halvor Gudim

Comment