SILYA! Dette fyrverkeriet av en artist må du få med deg!

Silya Nymoen er en norsk sanger og låtskriver, og utgjør Silya & The Sailors. Med bakgrunn som danser fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO) har hun gjort flere musikaler og teateroppsetninger. Silya har også opptrådt på TV-skjermen mange ganger, både som artist, skuespiller og programleder.

Silya Nymoen. Fotos: Pål Laukli

Silya Nymoen. Fotos: Pål Laukli

Silya ble lead vokalist i bandet Multicyde i 1999, og hadde flere hits med denne gruppa på begynnelsen av 2000-tallet. Så flyttet hun til New York i 2006 hvor hun jobbet som låtskriver og korist i flere år. Hun ble for alvor kjent her hjemme da hun vant Stjernekamp på NRK i 2013, samme år som hun flyttet hjem til Norge. 

Ett Fett Storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband. Musikalsk leder: Eirik Gaaseide

Ett Fett Storband er klare for Silya. Her fra RSF 2016. Foto: Halvor Gudim

Ett Fett Storband er klare for Silya. Her fra RSF 2016. Foto: Halvor Gudim

Lørdag 14/10, kl 23.00 i Stjernesalen.

Comment