BIG BOSS MED DEN NYE VOKAL-GENERASJONEN

Big Boss Band har gjestet Romerike Storbandfestival flere ganger tidligere med forskjellige instrumentalprosjekter. På årets festival kommer Big Boss med noen av Norges nye kvinnelige vokalister som har tilknytning til jazzmiljøet på Norges Musikkhøgskole. Det blir servert både nye arrangementer og noen kjente låter.   

ANDREA LOUISE HORSTAD studerer jazzvokal på NMH. I tillegg til egne soloprosjekter, er hun med i gospelkoret Mosaic og har sunget flere ganger med NMH-storbandet. I fjor deltok hun også med bandet Pre-Echo på Kongsberg Jazzfestival.

BETHANY FORSETH REICHBERG har studert utøvende jazz på NMH. Hun deltok med bandet I Was Before under Oslo Jazzfestival i fjor, i tillegg til å ha gjestet andre festivaler som Øyafestivalen og Kongsberg Jazzfestival som både korist og soloartist.

ALICE LEWIN har også sin bakgrunn som utøvende jazzvokalist fra NMH og har gjort prosjekter sammen Andrea og Bethany. Synger i kvintetten Philomela, har gjestet spillerom på NRK P2 og har vært festivalsjef for NMH festivalen Serendip på Victoria Jazzscene.

Arrangør er AUDIN ASCHIM STEFFENSEN, som også har bakgrunn i Big Boss Band. Audun har lang erfaring som utøver, prosjektleder, pedagog, komponist, arrangør, bandleder og organisator. Audun drives av evnen og lysten til å inspirere, møte og ivareta elever og medmusikere. Han har for øvrig bachelor i jazz-gitar og musikkpedagogikk, og master i utøving: Den komponerende musiker (NoCom).

Big Boss Band har tilhørighet i Oslo og består av amatørmusikere og musikkstudenter fra både NMH og musikkhøgskolen Staffeldsgate. Big Boss Band har historie tilbake til 1991, men trekker stadig med seg nye, unge medlemmer. Kveldens dirigent er Pål André Grimstad Worren.

Comment