ETT FETT GJØR ETT FETT

Helt fra Ett Fett storbands spede begynnelsen har bandets medlemmer bidratt med komposisjoner og arrangementer til bandets forskjellige prosjekter og konserter, og i løpet av bandets 30 år lange historie har det blitt mange egenproduserte bidrag. Dette er unikt for amatørstorband i Norge. Bandet ønsker derfor å løfte noen av disse bidragene frem i rampelyset, og presentere dem på en egen konsert. Ett Fett gjør Ett Fett, rett og slett!

Ett Fett Storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. De har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband.

Lars Erik Gudim er en av landets fremste dirigenter og arrangører. Han jobber til daglig som arrangør og dirigent for Forsvarets profesjonelle korps, og har dirigert en lang rekke ensembler i Norge og Europa (Kringkastingsorkesteret, EBU-storbandet, Trondheim symfoniorkester m.fl). Han var med å starte Oslo Groove Company i 1985, hvor han var både komponist, arrangør, dirigent og trombonist, og han har siden jobbet med utallige storband og korps i Norge. De siste årene har han drevet sitt eget storband, Lars Erik Gudims Orkester (LEGO), hvor han har presentert en rekke av sine egne komposisjoner og arrangementer i et mini-storband format.
Ett Fett Storband er blant de som har hatt gleden av å jobbe med Lars Erik, og han har ledet bandet ved en rekke anledninger, senest da de gjorde den første utgaven av «Ett Fett gjør Ett Fett» i 2016.

Comment