Prime Time Orchestra  presenterer  "Something to live for"  med Peter Asplund - in concert

Prime Time Orchestra kommer tilbake til Romerike Storbandfestival etter 4 år og har med seg sin gode venn igjennom mange år, trompeteren og crooneren Peter Asplund fra Stockholm.

”Å finne noe å leve for, det er det som holder et menneske i live”, uttaler Peter.

Hver enkelt person definer meningen med livet på sin måte. All kunst har evnen til å tolke og uttrykke meningen med livet, og kunstnerne er de som viser ulike former. Jazzartisten Peter Asplund er nært bundet til American Songbook, jazz, dynamikk, drama og klassiske underholdning. Med utdraget fra dette showet ”Something to live for” som opprinnelig ble gjort sammen med den fantastiske Isabella Lundgren, tas publikum med på en reise fylt med alt fra åndesløs gripende balladetolkninger og gjennomtenkt resonnement om livet, til rykende varm, het og energisk swing, og en stor porsjon av humor.

Flere av arrangementene som blir presentert er også komponert av Asplund og vi presentere også flere av orkesterets egne solister. Arrangementene er skrevet av Magnus Blom, Magnus Lindgren, Mats Hålling og Klaus Lindquist.

I mange år på rad har Peter Asplund gjestet Jazzklubben Fasching i Stockholm med sitt eget storband, bestående av solister fra Sveriges jazzelite. Og nå kommer et nytt show til Norge og en spesial konsert til Romerike Storbandfestival. Gå ikke glipp av denne festen der Peter Asplund knytter sammen tradisjoner med det beste fra den moderne storband musikken

Peter Asplund.jpg

Comment