Ett Fett & Jarle Storløkken – Yellowjackets tribute

Ett Fett Storband og arrangør/dirigent Jarle Storløkken vil presentere et rykende ferskt prosjekt på årets Storbandfestival, når de tar for seg musikken til det legendariske amerikanske jazz/R&B/fusion-bandet Yellowjackets.

Om Yellowjackets

Bandets musikk kjennetegnes ved at melodilinjene ofte er av det intrikate slaget, samt at de ikke er redde for å ta i bruk odde taktarter og avansert polyrytmikk. Samtidig er dette musikk som er melodiøs, noe som gjør den lett tilgjengelig og lyttervennlig. Dette er også årsaken til at musikken også egner seg så godt i et storbandformat.

 

Jarle G. Storløkken

Jarle er kveldens dirigent og arrangør. Han er gitarist med mastergrad i komponering og arrangering, og har jobbet med Ett Fett storband en rekke ganger. Mange kjenner ham også fra band som Made in Corea og Tine Thing Helset Quintet, og han har medvirket i en rekke teater- og musikaloppsetninger, både lokalt og nasjonalt. Blant mye annet.

Ett Fett storband

Ett Fett storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband.

 

Comment